Entreprisekontoret

Ring oss nå:

970 01 943

Aki Johannes Viitala

- Partner / entrepriseadvokat -

Jeg brenner for entrepriserettslige spørsmål og har hatt dette fagfeltet som en stor interesse helt siden barndom. I barndommen har vi tilbrakt mye tid på byggeplasser med onkel og bestefar som byggmestre. Som entrepriseadvokat er jeg ofte omtalt som en jovial, men knallhard vinnerskalle.

Jeg kan ikke bare hvile på en god seiersrekke, og er ikke fornøyd før siste klient har fått et godt resultat. Du som entreprenør kan være trygg på at jeg er fremst i klassen når det kommer til digitale automasjonsverktøy.

Har bistått i alle byggeprosjektets faser for entreprenører med titalls millioner i omsetning til børsnoterte selskap med en milliard i årlig omsetning. Helst vil jeg involveres i prosjektet tidligst mulig, slik at du trenger å bruke færrest mulig advokat-timer. 

416 50 321

ajv@novalaw.no

 «Jeg skal gjøre livet ditt som entreprenør enklere. Du skal slippe 10-talls sider med vurderinger og tungt språk. Stol på min vurdering, min vinnerskalle og la meg ordne det selskapet ditt har krav på.»

Erfaring

Mine spesialfelt

Kontakt oss i dag

Her finner du oss

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres. Du godtar automatisk vår bruk av informasjonskapsler ved besøk.  Les mer i vår cookie-policy