Entreprisekontoret

Ring oss nå:

970 01 943

Våre vilkår

Nedenfor finner du våre vilkår i de generelle oppdragsbekreftelsen og personvernerklæring 

Alle våre klienter mottar samme type oppdragsbekreftelse.

Her finner du vilkår for vår behandling av personopplysninger.

Dette jobber vi med daglig

Kontraktsinngåelse

Hvilken type kontrakt du inngår har stor betydning for hvilket ansvar du sitter igjen med i prosjektet. Vi har lang erfaring med å forhandle frem gode løsninger for entreprenører som sikrer at du sitter igjen med et godt gjennomført prosjekt.

Reklamasjoner

Reklamasjoner er noe av det dyreste i et byggeprosjekt. Vi hjelper deg med å håndtere reklamasjoner fra kunden sin, og å luke ut urettmessige reklamasjoner slik at du slipper å betale unødvendige kostnader.

Endringsmeldinger

Å vite når du kan kreve vederlagsjustering og fristforlengelse i et prosjekt kan bety forskjellen mellom å ha et prosjekt som går i minus og å ha et prosjekt som gir deg solid økonomi. Vi hjelper deg med endringsmeldingene og ev. diskusjoner i etterkant.

Sluttoppgjør

Sluttoppgjøret er en av de mest kritiske fasene - det er tross alt dette som bestemmer sluttresultat på økonomien i prosjektet. Vår solide erfaring hjelper deg med å sikre at du får riktig betalt til riktig tid.

Våre satser

Vi har de samme satsene for alle våre klienter

Advokatfullmektig

kr 2200 ekskl.mva

pr. time

Tyngste løft til lavest pris

Digitalt fremoverlente

Alt kontrolleres av prinsipal

Advokat

kr 2400 ekskl.mva

pr. time

Erfarne entrepriseadvokater

Bred erfaring med byggetvister

Løsningsorientert

Partner/advokat

kr 2700 ekskl.mva

pr. time

Kontorets mest erfarne

Bistått i alle typer entrepriseprosjekter

Jevnlig engasjert som kursholdere

Kontakt oss i dag

Her finner du oss

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres. Du godtar automatisk vår bruk av informasjonskapsler ved besøk.  Les mer i vår cookie-policy