Entreprisekontoret

Ring oss nå:

970 01 943

Cecilie Dekkerhus

- Advokatfullmektig -

Jeg jobber som advokatfullmektig med varierte oppdrag innen fast eiendom og entreprise. Som person er jeg ikke den som roper ut høyest og tar mest plass, men liker å komme mer velfunderte uttalelser og tanker. Det som interesserer meg er faktum som tidvis kan være vanskelig å få sortert, men gulroten ligger i å lete nok. Svaret ligger som oftest i detaljene. 

Å ha en vinnerskalle er undervurdert. Dette fikk jeg bruk for, da jeg spilte fotball på øverste nivå og møtte eldre og mer erfarne spillere. Det er den som jobber hardest som normalt kommer seirende ut.

 

413 69 917

cd@novalaw.no

Erfaring

Mine spesialfelt

Kontakt oss i dag

Her finner du oss

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres. Du godtar automatisk vår bruk av informasjonskapsler ved besøk.  Les mer i vår cookie-policy