Entreprisekontoret

Ring oss nå:

970 01 943

Sofie Celius Mentyjervi

- Advokatfullmektig -

Jeg er en person som liker kompliserte saker med mange detaljer og store mengder dokumentasjon. Å sortere ut riktig faktum er det jeg har som styrke – og det er jo faktum som ofte løser en sak. 

Min hverdag går til å løse eiendomsrettslige problemstillinger, og entreprise er noe som særlig fanger min oppmerksomhet. Det å gå gjennom tegninger og kravspesifikasjoner med lupe for å finne ut av hva som egentlig var avtalen er noe av det morsomste noen kan gi meg i oppgave. 

Jeg liker å være den best forberedte i rommet – da kan du være trygg på at dersom noe er nevnt i et dokument så kjenner jeg til det.

994 77 593

scm@novalaw.no

Erfaring

Mine spesialfelt

Kontakt oss i dag

Her finner du oss

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres. Du godtar automatisk vår bruk av informasjonskapsler ved besøk.  Les mer i vår cookie-policy