Entreprisekontoret

Ring oss nå:

970 01 943

Stein-Ivar M. Gamlem

- Partner/entrepriseadvokat -

Jeg har arbeidet utelukkende med entrepriserett og med å bistå entreprenører. Bistår både med kompliserte sluttoppgjørstvister i større bygge- og anleggsprosjekter og med løpende rådgiving.

Jeg kan trygt si at jeg har gjennom lang erfaring fått inngående kjennskap til bruk av NS 3420 ved bygg- og anleggsprosjekter og Prosesskoden til SVV ved anleggsprosjekter. Har prosedert flere tunge saker for domstolene.

970 01 943

smg@novalaw.no

 «Jeg skal gjøre livet ditt som entreprenør enklere. Du skal slippe 10-talls sider med vurderinger og tungt språk. Stol på min vurdering, min vinnerskalle og la meg ordne det selskapet ditt har krav på.»

Erfaring

Mine spesialfelt

Entrepriseadvokat Stein-Ivar Gamlem

Kontakt oss i dag

Her finner du oss

Vi bruker informasjonskapsler for å gi innhold og annonser et personlig preg, for å levere sosiale mediefunksjoner og for å analysere trafikken vår. Vi deler dessuten informasjon om hvordan du bruker nettstedet vårt, med partnerne våre innen sosiale medier, annonsering og analysearbeid, som kan kombinere den med annen informasjon du har gjort tilgjengelig for dem, eller som de har samlet inn gjennom din bruk av tjenestene deres. Du godtar automatisk vår bruk av informasjonskapsler ved besøk.  Les mer i vår cookie-policy